BELJAK NIKAD ŽEŠĆIM RJEČNIKOM ‘BACIO’ KONTRU: ‘Odgmiži bivši predsjedniku mladeži HDZ-a, podli lažove! ‘Loleku i Boleku, mirno spavam’

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nakon drame koju je u političkoj areni priuštio Domovinski pokret, krenula su javna prepucavanja na relaciji Fokus – HSS. Naime, pala je “javna optužba” da su se HSS-ovci prodali HDZ-u pa su time izdani koalicijski partneri iz SDP-a.

“Zanimljivo je da sada HSS-ovci u medijima optužuju stranku Fokus zbog naše inicijative da predsjednik bude iz oporbe i da to budemo mi, kao stranka centra, a istovremeno oni su tajno pregovarali s HDZ-om i prodali se za tu fotelju”, istaknuo je predsjednik županijske organizacije Fokusa Dario Zurovec.

Nije dugo trebalo da se javi Krešo Beljak.

“Loleku i Boleku, najprije reci tko ti je dao novac za stranačku kampanju, a onda ću možda komentirati tvoje izljeve. Smiješan si lažove podli, ali to je tvoja stvar. Vrijeme će pokazati tko je kome na prodaju, tko se kome prodao, a tko nije niti neće.

‘Nisam u strahu’
Ja sigurno i dokazano na prodaju nisam, ma koliko lažljivi klaunovi i bijednici poput tebe pričali i davali izjave protiv mene. Mirno spavam i nisam u strahu da će me reketariti i ‘voziti u prtljažniku’ sumnjivi stranački donatori i ‘mecene’”, piše Beljak na Fejsu.



“A sad odgmiži, bivši predsjedniče mladeži HDZ-a, zajedno sa svojim bivšim HNS-ovcem i ostalim otpadom iz svih stranaka koje ste skupili u jednokratnu prevaru zvanu Fokus”, napisao je na Facebooku.

Nakon što su pale teške riječi, javio se i Davor Nađi iz Fokusa

“Čujem da Beljak spominje Zurovca i mene u nekom kontekstu vožnje u prtljažniku. Toga se nemam razloga bojati, ali da sam zabrinut za radio u autu…”, napisao je Nađi na Fejsu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI