Bernardić i Grbin otpilili Grmojine optužbe: ‘Ne namjeravamo biti voajeri ove brakorazvodne parnice’

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

"Mislim da se malo zaletio. Ali, ako je točno da je Marić štitio Agrokor od poreznog nadzora, ne govori samo o sukobu interesa nego o nečemu puno ozbiljnijem", rekao je Grbin

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić i Peđa Grbin dali su izjave vezane nastavno na tvrdnje Mostova Nikole Grmoje o odsustvu poreznog nadzora u Agrokoru.

>>> Grmoja otkrio nevjerojatan podatak: Od 2007. godine porezna nije bila u nadzoru Agrokora!

“SDP neće držati lojtre HDZ-u koji štiti mutne interese, a Plenković ih sada štiti. Što se tiče brakorazvodne parnice HDZ-a i Mosta, ne namjeravamo biti voajeri i ljudima viriti u spavaću sobu. Tko to želi, neka sudjeluje. Kad smo uočili probleme u njihovom braku, prijavili smo ih za nasilje i zatražili smjenu ministra financija. Ono što su zajedno startali, moraju zajedno i završiti”, izjavio je Bernardić.

Grbin je pak dodao da Grmoja često istupa s određenim stavovima, ali ne govori kako je stekao ta saznanja ni kako se oni mogu provjeriti.

“Mislim da se malo zaletio. Ali, ako je točno da je Marić štitio Agrokor od poreznog nadzora, ne govori samo o sukobu interesa nego o nečemu puno ozbiljnijem”, rekao je Grbin.



>>> Bernardić je jučer objavio niz čudnih statusa: ‘Jel ga netko hakirao/napio/nešto treće?’

Facebook Comments

Loading...
DIJELI