BERNARDIĆ IZAZVAO POMUTNJU! Jedini je govorio o izbacivanju iz Partije, dobacivali su mu: ‘Možemo! je nastalo zbog tebe!’

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bivši šef SDP-a Davor Bernardić jedini je od stotinjak okupljenih SDP-ovaca u Tuheljskim toplicama potegnuo pitanje izbačenih članova stranke.

Sudionici prepričavaju da se Bernardić javio za raspravu u sklopu teme reforme javne uprave i onda skrenuo na unutarstranačke sukobe.

Posebnu pozornost skrenuo je na izbacivanje Rajka Ostojića, bivših glavnih tajnika Nikše Vukasa i Zvane Brumnića te Marine Opačak Bilić. Isticao je kako su Rajko Ostojić i Gordan Maras bili dobri ministri.

Kod dijela okupljenih SDP-ovaca to je izazvalo negodovanje pa je bilo onih koji su tijekom njegova izlaganja ustali i izašli iz dvorane.

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković željela ga je prekinuti, što je stvorilo pomalo napetu situaciju koju je smirio predsjednik stranke Peđa Grbin.



“Bero je krenuo pričati o izbacivanjima. Više ih je doviknulo da to nije tema. Neki su izašli. Kad je spomenuo Možemo!, netko mu viknuo: ‘Možemo! je nastalo zbog tebe!’ Kad je rekao da je SDP u koaliciji s Možemo! i da to ne valja, netko mu je viknuo da je on bio s Bandićem”, priča jedan sugovornik za Jutarnji list.

Više njih je kazalo da je Bernardić bio jedini govornik koji nije dobio pljesak te da je zanimljivo kako se nitko nije nadovezao na tu temu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI