Bernardić: ‘Jasno je o čemu se radi kod oslobađanja Tomislava Sauche’

Damir Spehar/PIXSELL

Osvrnuo se i na stanje u Agrokoru i kazao da je jasno da su problemi nagomilani i da se guraju pod tepih.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u Dubrovniku je komentirao  kako je ”jasno o čemu se radi kod oslobađanja Tomislava Sauche'” i kazao  da neće biti koalicije s onima koji napadaju novinare i manjine”.

Bernardić je prokomentirao ”proceduralnu grešku” u slučaju Dnevnice koji se vodi protiv Tomislava Sauche irekao da tog pitanja ne bi bilo da se nije prethodno glasovalo o ministru Mariću na Vladi.

”Da Saucha nije oslobođen nakon glasovanja o podršci ministru Mariću u Hrvatskom saboru tog pitanja ne bi bilo. Bez neovisnog pravosuđa nema sretne Hrvatske”, istaknuo je on.

Na pitanje vidi li poveznicu  između oslobođenje Sauche i tog glasovanja, Bernardić je ponovio kako tog pitanja ne bi bilo da nije bilo glasovanja o ministru Mariću.

Kazao je i da je jasno o čemu se radi , ali da pravosuđe mora biti neovisno”, rekao je on.



Osvrnuo se i na stanje u Agrokoru i kazao da je jasno da su problemi nagomilani i da se guraju pod tepih. “Naš zadatak je zaštiti radna mjesta i poljoprivreda”, rekao je Bernardić.

Podsjetio je na lokalne izbore i rekao da Hrvatska u nedjelju bira između dva koncepta – između Hrvatske u kojoj vladajući pokušavaju ostvariti Hrvatsku pod motom “vlast pod svaku cijenu” i između Hrvatske mirnih, dobrih, poštenih i vrijednih ljudi

Facebook Comments

Loading...
DIJELI