BERNARDIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU S POBJEDNIKOM IZBORA: ‘Čestitke SPD-u na pobjedi u Njemačkoj!’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bivši predsjednik SDP-a Davor Bernardić na svom je Facebook profilu objavio fotografiju s pobjednikom njemačkih izbora Olafom Scholzom.

“Čestitke SPD-u na pobjedi u Njemačkoj! Kolegi Olafu Scholzu želim puno sreće u sastavljanju nove Vlade!”, napisao je Bernardić na Facebooku.

Nakon objavljivanja nepotpunih službenih rezultata njemačkih parlamentarnih izbora, socijaldemokrati (SPD) i njihov kancelarski kandidat Olaf Scholz žele sastaviti vladu, a Uniji CDU/CSU poručuju da je vrijeme za odlazak u oporbu.


Možda su Bernardiću rezultati njemačkih izbora dali vjetar u leđa, pa je ova fotografija pokazivanje mišića trenutačnom šefu SDP-a Peđi Grbinu u turbulentnom razdoblju unutarstranačkih borbi. Bernardić nije najavio da se želi vratiti na čelo stranke, ali možda objava ove fotografije znači da ih nije sasvim i zatvorio.

Njegova objava izazvala je brojne reakcije, a nisu sve baš blagonaklone.“Niste Vi predsjednik SDP-a”, “Ova vijest kao i ona iz Graza daje ljevici vjetar u leđa diljem EU, problem je šta smo izgubili sva obilježja ljevice u HR” i “Znamo mi to ali ne znamo zašto se ne slikaš sa predsjednikom SDP – a BiH?”, neki su od komentara.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI