BERNARDIĆ RAZOČARAO MARASA: Kakav bolan udarac! Nevjerojatno što mu je napravio

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Što god vi mislili o sveprisutnom SDP-ovcu, biti u koži Gordana Marasa, ovih dana definitivno nije lako.

Naime, dok on lomi kičnu za stranku i busa se u prsa od govora u sabornici i od prozivki na račun Milana Bandića, njegov SDP priprema se za parlamentarne izbore, na kojima po svemu sudeći za njega neće biti previše mjesta.

”Maras neće biti nikakav nositelj liste, u prvoj jedinici listu nosi Bernardić, a u drugoj Rajko Ostojić“, rekao je za 7Dnevno naš sugovornik iz SDP-a.

Dodaje kako se Gordan Maras neće na listama naći na visokim mjestima i napominje kako to uopće nije u redu.

“Naime iako je Maras predsjednik najveće organizacije SDP-a, Bernardić je odlučio za to da parlamentarni izbori budu test za lokalne izbore i za izbore za gradonačelnika. Zato će Marasa staviti na jedno od posljednjih mjesta u prvoj izbornoj jedinici, a onda po dobivenom broju glasova procijeniti ima li on snage parirati Bandiću i eventualno osvojiti izbore u Zagrebu”, objašnjava naš sugovornik.



A izvori bliski Marasu prepričavaju da se on nadao kako će se njegovo ime naći odmah iza Bernardićeva pa je zapravo pomalo razočaran jer smatra kako mu takvim pozicioniranjem šef stranke šalje posve drugačiju poruku, onu da na njega ne računaju kao na kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI