BEROŠ UHVAĆEN BEZ MASKE NA LICU U TRGOVINI! Evo kako je opravdao fotografiju koja se proširila društvenim mrežama

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Vili Beroš uhvaćen je na djelu. Društvenim se mrežama širi fotografija ministra zdravstva  bez maske u zatvorenom prostoru.

Beroš je snimljen u trgovini u Zagrebu, u trenutku kad ni on ni njegova supruga nisu imali masku.

Ministar je fotografiran kroz vrata na kojima stoji upozorenje o obvezi nošenja maski. Beroš je potvrdio autentičnost fotografije.

O fotografiji se oglasio i sam ministar.

“Za vrijeme ulaska u trgovinu moja supruga i ja smo imali maske kao i tijekom cijelog boravka u trgovini. Jedino smo skinuli masku prilikom konzumacije mineralne vode. Logično je za pretpostaviti da se prilikom konzumacije pića ne može nositi maska. Štoviše, kada tu razinu rizika kao društvo ne bismo tolerirali, nitko ne bi mogao raditi.



Međutim, ako se maska nosi ostalo vrijeme boravka u zatvorenom prostoru, smanjuje se razina rizika na prihvatljivu što sam i ja sa suprugom učinio. Uz sve navedeno, svi prisutni su bili cijepljeni te se time vjerojatnost širenja zaraze svela na zanemarivu razinu. Navedeno potkrepljuju i snimke nadzornih kamera koje je ustupio vlasnik trgovine”, rekao je Beroš.

Mnoge je to vratilo na lanjsko ljeto i sad već legendarnu fotografiju na kojoj ministar pozira s Ninom Badrić “rame uz rame”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI