BEROŠU NIJE LAKO, VEĆ SE NAGAĐA O NJEGOVIM NASLJEDNICIMA! Najveće izglede imaju tri imena, jedan je već bio ministar!

Foto: Pixsell

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 23. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o potencijalnom Beroševom nasljedniku. Najveće izglede ima Silvio Bašić, dobro kotira i Dražen Jurković, a najviše se gura kratkotrajni ministar Dario Nakić.

Poznati psihijatar Herman Vukušić otkriva predizborne tajne u Zagrebu: Ja sam izmislio Otta Barića, a on je pljuska Jeleni!


Tjednik 7dnevno piše: Nasljednica Milana Bandića nastavlja s dobro uhodanom šprancom Grada Zagreba s namještanjem natječaja.

Zoran Mamić ne ide u zatvor? U BiH kupuje slobodu za 156.000 eura!Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI