BIVŠA HRVATSKA SKIJAŠICA ULAZI U POLITIKU: Kao grom iz vedra neba! Želi srušiti Beljaka s mjesta gradonačelnika Samobora

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Ova vijest se može  protumačiti kao grom iz vedra neba. Nika Fleiss proslavljena bivša hrvatska skijašica nakon što po okončanju karijere otišla i u medijske vode ulazi u nešto sasvim drugo.  Fleiss ulazi u politiku.

Naime, Jutarnji piše da se odlučila se kandidirati za gradonačelnicu Samobora, a u utrku ide kao nestranačka kandidatkinja na listi HDZ-a.

Na ovu se odluku odlučila ističe jer “ne želi biti samo jedna od onih koji kritiziraju, a nemaju snage i hrabrosti mijenjati to”, kazala je u razgovoru za Jutarnji.

Spremna sam gradu ponuditi svoju viziju, ali prije svega ponuditi sebe, svoje radne navike, upornost, radnu disciplinu i želju za pobjedama”, govori Nika Fleiss.

HDZ dijeli njezine vizije

Kako to da na izbore ide kao nestranačka kandidatkinja, ali na listi HDZ-a?



Fleiss  o tome kaže da je, kada se nakon pomnog promišljanja i razgovora sa svojom obitelji odlučila natjecati za radno mjesto gradonačelnice, razgovarala s puno ljudi.

“U tim razgovorima prepoznala sam da su ekipi iz HDZ-a grada Samobora moje vizije i ideje bliske, da razmišljaju slično i da bi željeli na sličan način mijenjati naš grad. Nakon toga brzo smo našli zajednički jezik. Svidjela mi se i njihova hrabrost da me podrže kao nestranačku kandidatkinju s obzirom na to da ja nisam političarka, niti sam se ikada bavila politikom”.

Nije se učlanila u HDZ jer se “ne osjeća kao političarka”, niti se želi baviti politikom.

“Vjerujem da je pozicija gradonačelnice prije svega radno mjesto na kojemu se rade konkretne stvari koje i nemaju puno veze s politikom”, kazala je kandidatkinja za gradonačelnicu Samobora.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI