Bivša ministrica Škorin adut za Split? Kerumu i HDZ-u stiže jaka konkurencija!

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Nansi Ivanišević poznato je ali sad pomalo i zaboravljeno ime na hrvatskoj političkoj sceni.

Ovih se dana Splitom proširila priča da bi ona također mogla u utrku za gradonačelnicu Splita, kao druga žena uz Branku Ramljak. Bila bi kandidat Domovinskog pokreta.

Ne bih još o tome, kratko je odgovorila Nansi Ivanišević  za  Slobodnu Dalmaciju je li ona kandidatkinja Domovinskog pokreta za splitsku gradonačelnicu.

“Nije još vrijeme da to potvrdim ili opovrgnem, neka se stvari malo slegnu” – dodala je Ivanišević. Prema dostupnim informacijama ipak bi se sve moglo znati za dva dana kad bi njena kandidatura mogla postati i službena.

Nansi Ivanišević, inače, bila je istaknuta članica HDZ-a i obavljala je dužnost ministrice prosvjete i sporta 1999. godine. Jedno kraće vrijeme bila je  i savjetnica za prosvjetu i kulturu u mandatu gradonačelnika Željka Keruma.



Inače, istupila je iz HDZ-a još prije dvadeset godina. Kao profesorica francuskog i talijanskog obrazovanje je nastavila i magistrirala u Grenobleu, a 2013. stekla je doktorat znanosti u području komuniciranja između dionika javnih politika u Zadru.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI