BIVŠA PREMIJERKA U POTPUNO NEOČEKIVANOM IZDANJU: Objavila vrlo zanimljivu fotografiju, pratitelji oduševljeni!

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Za bivšu premijerku Jadranku Kosor (67), Twitter je relaksacija, zabava, ali i mala politička pozornica gdje objavljuje svoje britke komentare na aktualna politička zbivanja. Iako ne traži razmjenu mišljenja, ponekad ju reakcije na njene objave vesele, a nedavno je za Story otkrila i da joj je Twitter omogućio i neka nova prijateljstva.

U virtualnom svijetu osim pokazuje i jela koja svakodnevno kuha za sebe i majku s kojom živi, fotografije iz mladosti, modne kombinacije, a ponekad i zagonetne fotografije na kojima je vidljivo da nosi broš.

Osim jednostavnim jelima, posebno specifičnim zbog jeftinih sastojaka, zbog kojih je mnogima inspiracija, bivša premijerka oduvijek plijeni pažnju smjelim modnim kombinacijama, ali i nevjerojatno lijepim i svježim tenom.

Odjeću kaže kupuje racionalno, te joj nisu važne prestižne modne marke, iako će rado investirati u dobar komad odjeće, ili primjerice sunčane naočale. Posebno voli naušnice i broševe, koje ni ne broji. No, koja je tajna njenog tena? Je li riječ o estetskim korekcijama, prehrani, vježbi?

Naime, Kosor je nedavno podijelila na svom Twitter profilu fotografiju uz koju je naglasila da nije koristila filtere, kao i da nije ‘namazana’, što je potpuno oduševilo njene pratitelje, a neki su u komplimentima i pretjerali. Kao i uvijek, trudila se svima odgovoriti na komplimente, osim onima koji baš nisu birali riječi.



“Lijepa i pametna, karizmatična! Odlična kuharica, jednostavna tudi kritična”, laskao joj je jedan pratitelj.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Foto: Twitter

Kosor je za Story otkrila da slijedi savjet svoje bake što se tiče navike: “Budi uvijek čista i mirišljava”.

Smatra da se vrijeme ne može zaustaviti, zbog čega rezultat njenog tena ne možemo nikako i nikada tražiti u estetskim korekcijama.

Što se tiče prehrane, bivša premijerka jede sve, osim tripica i školjaka, a vitku liniju održava kombinacijom aktivnog načina života uz ‘vrijeme za sebe’ – puno radi i voli šetnje, no zna i odmoriti i ‘isključiti’ se s interneta. Dan bez mobitela njoj ne predstavlja baš nikakav problem, a isti će rado zamijeniti nekom dobrom knjigom. Trenutno čita “Diktatori” Richarda Overyja.

Čini se tako kako je tajna njenog svježeg izgleda ono što i sama zaključuje – potpuno ispunjen život.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI