BIVŠA ZVIJEZDA FILMOVA ZA ODRASLE: ‘Jasno je kao dan, tko je glasao za Domovinski pokret, glasao je zbog Miroslava Škore’

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Bura u Domovinskom pokretu ne jenjava, članovi se svrstavaju u jedan od tabora i dijele na one koji podržavaju Miroslava Škoru, koji je dao ostavku na sve funkcije u stranci, i trenutno vodstvo, koje s njim vodi pravi medijski rat.

Među onima koji su otvoreno pružili podršku Škori je i Aleksandra Bukovčan, bivša zvijezda filmova za odrasle, poznata i kao Alexa Wild.

Ona je, nakon članstva u Živom zidu i pristupanju stranci Ivana Pernara, političku je karijeru nastavila u Domovinskom pokretu.

U jednom trenutku objavljeno je kako će biti tajnica stranačke podružnice u Koprivničko-križevačkoj županiji, no centrala Domovinskog pokreta poništila je tu odluku predsjednika navedene podružnice.

Bukovčan se o drami u Domovinskom pokretu oglasila odmah po objavi vijesti da Škoro odlazi s funkcije te početku prepucavanja među bivšim kolegama iz stranke.



“Nisam planirala komentirati trenutnu situaciju u Domovinskom pokretu, no ne mogu šutjet jer smatram da ovo javno prepucavanje ma tko bio u pravu ne vodi na dobro i krajnje djeluje neozbiljno. Članstvo je zbunjeno i razdijeljeno ovakvim načinom međusobne komunikacije predsjedništva i s time se stvara nepovjerenje u cjelokupni dosadašnji rad.

Mediji i ostale stranke trljaju ruke, a na ovakav način se ništa neće riješiti, treba ušutjet u javnom prostoru, a pravi PR bi to i sam trebao vidjeti i prepoznati. Čvrsto se nadam da će ove nedoumice i priopćenja sazivanjem sjednice Predsjedništva stranke stati, da stranka može nastavit dalje sa normalnim funkcioniranjem jer me nažalost ova trenutna situacija podsjeća na neka prošla vremena. Ozbiljnošću, međusobnom komunikacijom i razumijevanjem vjerujem da se sve može!”, napisala je na svom Facebook profilu krajem srpnja.

U zadnjoj objavi posvećenoj politici, pružila je podršku Miroslavu Škori i jasno dala do znanja na čijoj je strani.

“Budimo realni, stranku su stvarali članovi, a ne pojedinci koji sad pljuju osobu radi koje se i okupio znatan broj ljudi. Jasno kao dan je da, tko je glasao za Domovinski pokret, glasao je zbog Miroslava Škore i svi saborski zastupnici, županijski, gradski i općinski vijećnici danas ne bi bili tu gdje jesu. Vidim veliki problem ne samo tu već i kod mnogih stranaka da nažalost ne uvijek ali često prevladaju podobni, a ne sposobni i oni koji zaista žele dobrobit lijepe naše. Svi oni koji misle da je bilo lako stvoriti jednu domoljubnu stranku kao što je Domovinski pokret i ostvariti ovako ogromne uspjehe, neka pokušaju nešto slično pa da vidimo dokle će dogurati. Domovinski pokret pripada svim članovima! Mnogi članovi su već danima zbunjeni i ne znaju što se zaista dešava no vjerujem da će istina izaći kad tad na vidjelo jer ne kaže se uzalud da poslije kiše dolazi sunce”, napisala je 8. kolovoza.

Aleksandra Bukovčan je kao Alexa Wild od 2010. do 2016. profesionalno snimala filmove za odrasle.

“U tih šest godina snimala sam preko 170 pojedinačnih scena i uz to proputovala cijelu Europu te imala priliku vidjeti kako ljudi žive u tim državama. Prije nešto više od tri godine, na vrhuncu karijere, odlučila sam prekinuti i posvetiti se obitelji i imati još jedno dijete”, napisala je na Facebooku 2019. godine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI