Bivši član Živog zida napao Pernara optužbama

screenshot, HRT

U utorak je u Bjelovaru saborski zastupnik i bivši član Živog zida Ivan Pernar otkrio kako će njegova nova stranka biti osnovana 7. srpnja i da će u njoj biti i dio članova Živog zida, a najavio je kako je spreman ući i u izbornu utrku za predsjednika Republike.

“Potpuno mi je svejedno koji će ljudi činiti stranku. Bit će tu, doduše, i članova Živog zida, ali bitno mi je da svi imaju radosno i čisto srce, a najbitnije je da krenemo s optimizmom i da damo najviše što možemo. Nastavljamo tamo gdje su drugi stali, nit  vodilja je ljubav za slobodom i ljubav za istinom koja je danas, pogotovo u medijima, na marginama”, rekao je novinarima Pernar.

U jednom je trenutku tiskovnu konferenciju Ivana Pernara  prekinuo Ivan Pokupec iz stranke Slobodna Hrvatska i bivši živozidaš brojnim optužbama, uključujući i one za krivotvorenje potpisa.

“Pernar je ispunjavao zapovijedi Vladimire Palfi koje su bile nemoralne, pa i kaznene prirode, da bi nakon godina”, rekao je Pokupec, shvatio “tko je ta žena, nakon što su deseci ogranaka ugašeni, a stotine aktivista protjerane. Tu su i famozna pitanja na koja se ne odgovara, poput krivotvorenja potpisa 4. listopada 2015.”, dodao je  Pokupec.



Medijima je Pernar poručio kako su Pokupčeve optužbe bez osnova.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI