Bivši inspektor i televizijska zvijezda u induciranoj komi: MMA borac nanio Lučiću teške ozlijede glave

Bruno Konjevic/Cropix

Klopka s označenim novcem koji su trebali preuzeti iznuđivači pretvorila se u petak oko 11.45 sati na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića u krvavu tučnjavu u kojoj su se vadili pištolji, a u kojoj je stradao glumac i bivši policajac Leon Lučić (48), poznat iz TV serije Krim Tim 2 (KT2). Lučić koji je navodno došao po označeni novac koji mu je trebao donijeti zaprešićki poduzetnik Mario D. završio je u induciranoj komi nakon žestoke tučnjave s bivšim MMA borcem Markom Š. (38) koji je došao u pratnji poduzetnika, piše danas Jutarnji list.

Naš je portal jučer pisao o ovoj aferi koja trese policiju, a u članku je iznesena kronologija događaja.

Jutarnji danas donosi nove detalje slučaja. Naime, sama je primopredaja je krenula nasilno, a iz auta “iznuđivača” je izašao Lučić te još jedan muškarac, koji su oboje u rukama imala pištolje. Marka Š. je Lučić pištoljem počeo tući po glavi i ramenima slomivši mu ključnu kost, no MMA borac se nije dao te je šakama uzvratio Lučiću srušivši ga na pod te mu izbivši pištolj iz ruke, a njegov se suradnik dao u bijeg.

Poduzetnik i MMA borac su ubrzo svladali Lučića, ali nakon što je nokautiran on je došao sebi te ih ponovo napao, navodno razjaren poput zvijeri. Na kraju su ga jedva obojica uspjela svladati i zavezati, no od udaraca MMA borca Lučić je navodno zadobio teške frakture glave. Policija koja ih je pratila na mjesto obračuna došla je sa zakašnjenjem od nekih 15-ak minuta, te su uhitili Lučića, kojega su morali hitno prebaciti u bolnicu zbog vrlo ozbiljnih ozljeda, a liječnici su odlučili staviti ga u induciranu komu.

U bolnici je s prijelomom ključne kosti završio i MMA borac Marko Š.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI