BIVŠI MINISTAR NA NOVOM POSLU: Darko Horvat zaposlen u tvrtki Končar

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Nakon što je u javnost procurila informacija o tome kako je bivši ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat zaposlen u tvrtki Končar, stiglo je i priopćenje iz te tvrtke.

Evo što je istaknuto.

“Zbog skorašnjeg odlaska u mirovinu inženjera koji je strateški sudjelovao u tehničko-komercijalnim poslovima vezanim za područje distribucije električne energije, osnovnom segmentu poslovanja društva KONČAR – Aparati i postrojenja d.o.o. (Borongajska cesta 81c), raspisan je natječaj za inženjera elektrotehnike sa značajnim operativnim iskustvom u tom području. Na natječaju je g. Horvat odabran kao diplomirani inženjer elektrotehnike s velikim iskustvom u području distribucije električne energije, uključujući iskustvo iz područja gospodarstva na domaćoj i međunarodnoj razini.

Prilikom inicijalnih medijskih objava navedena je i netočna informacija o tome da će g. Horvat obnašati dužnost savjetnika Uprave KONČARA. Naime, njegovo područje djelovanja bit će usmjereno isključivo na područje elektrodistribucije, odnosno snažniji iskorak društva KONČAR – Aparati i postrojenja, jednog od ovisnih društava Grupe KONČAR, na inozemna tržišta”, objasnili su iz Končara.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI