BIVŠI MINISTAR ŠETA ULICAMA I ZBOG SMEĆA KRITIZIRA ZAGREBAČKU VLAST: ‘Grad je neuredan i izgleda kao smetlište’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Bivši ministar i bivši šef zagrebačkog SDP-a, Gordan Maras, na svojem Facebooku kritizira zagrebačku gradsku vlast da je grad neuredan.

“Grad Zagreb izgleda kao jedno veliko smetlište. Ispred zgrada po svukud kante (plave, smeđe, zelene), smeće se ne odvozi, jednom riječju užas. Ne zanima me Bandić, što se naslijedilo, želim kvalitetnu uslugu za najvišu cijenu u državi. Prošlo je šest mjeseci i nevoljko priznajem da je po pitanju zbrinjavanja otpada nova vlast za sada lošija od prošle. Kakva su vaša iskustva sa otpadom?”, napisao je u utorak navečer.

Na njegovo iznenađenje većini nije dobro sjela njegova primjedba pa mu tako pišu kako je tako bilo i dok je gradonačelnik Zagreba bio Milan Bandić, ali ga nisu čuli da prigovara. Drugi mu kažu da je pola godine premalo da bi se sve dovelo u red, treći da je u pitanju mafija koja namjerno blokira odvoz smeća, a četvrti da su u pitanju nekulturni ljudi koje smeće bacaju kraj kontejnera, umjesto u njih.

Međutim, Marasa to nije pokolebalo pa je u srijedu ujutro ponovno objavio fotografiju smeća.



“Evo fotka iz večernje šetnje mene i Bonga. Gotovo ispred svakog ulaza u centru je ovakva slika, pa me vi kritizirajte što sam nezadovoljan kako se gradska vlast bavi rješavanjem problema otpada. Grad je neuredan i izgleda kao smetlište. Prošlo je šest mjeseci nove vlasti i previše plaćamo za komunalne usluge da bi šutili”, napisao je Maras i ponovno dobio kritike na račun svoje objave.

“Dragi Marase sa puno vaših objava sam se slagao al ovo sad niste u pravu . Znam jer sam u tome. Ako vas zanima stvarno stanje možete me kontaktirati”, odgovorio mu je jedan komentator.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI