BIVŠI SRPSKI MINISTAR I GLUMAC OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Srpska glumica iz Amerike podijelila svoju priču! O svemu se oglasio i Lečić: ‘Gnjusna laž’

Srpska glumica Danijela Štajnfeld optužila je pred Višim javnim tužiteljstvom u Beogradu glumca i oporbenog političara, bivšeg ministra kulture u Vladi ubijenog premijera Đinđića, Branislava Lečića, za silovanje. Lečić poručuje kako je riječ pak o velikoj i  gnjusnoj laži.

Štajnfeld je ranije ispričala da je bila silovana kada je imala 21 godinu, zbog čega se, kako je rekla, preselila u Ameriku. Glumica je ispričala kako ju je silovao moćnik iz domaće filmske industrije čije ime nije htjela otkriti.

Ipak, Štajnfeld je slučaj prijavila i na poziv Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu, dopunila je svoj prethodni iskaz.

Štajnfeld o silovanju govorila u dokumentarnom filmu

 

Tamo je govorila o svom traumatičnom iskustvu s kojim je javnost upoznala prije nekoliko mjeseci u dokumentarnom filmu koji je snimljen u Americi gdje trenutno živi.



Otkrila je tako da je misteriozni silovatelj zapravo poznati glumac Branislav Lečić ujedno i bivši ministar te član Demokratske stranke. Tvrdi kako ju je napastovao u vrijeme dok je radila s njim na jednom projektu.

“Imala sam ideju napraviti film o posljedicama silovanja i seksualnog zlostavljanja iz perspektive žrtve i ljudi koji su počinili zločin. Kada sam pogledala sirovi materijal ohrabrila sam se i u posljednjem trenutku odlučila podijeliti i svoju priču”, prenio je Variety Danijelinu izjavu.

Krajem kolovoza, Štajnfeld je izjavila kako će se ‘uskoro sve saznati’, te da film koji je snimila govori o posljedicama i uzrocima šutnje u vezi sa zlostavljanjem te što to radi nama kao društvu.

“Jedva čekam da vidite sve što ću podijeliti s vama, svoju intimu, što je bila moja najveća tajna, što sam čuvala u sebi svih ovih godina. Ja sam snažna, sve će se uskoro saznati. Pozdrav lijepoj Srbiji”, poručila je glumica za Nova.rs.

O svemu se sada oglasio i sam glumac Branimir Lečić
Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam u bilo kojem trenutku odgovarati pred Tužiteljstvom na ovakvu optužbu.

U pitanju je najgnjusnija laž koja me diskreditira“, napisano je u kratkom priopćenju koje prenose Novosti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI