BIZARAN INCIDENT! Pokušao podvaliti umjetnu ruku na cijepljenju kako bi dobio covid potvrdu

Pixabay

Pedesetogodišnji muškarac iz Italije pokušao se snaći kako bi dobio covid potvrdu bez cijepljenja. On je, naime, htio podvaliti umjetnu ruku pod svoju kada je došao na cijepljenje, objavio je CNN.

Prevaru je uočila medicinska sestra Filippa Bua koja mu je trebala dati cjepivo. Rekla je da je primijetila nešto čudno na ruci.

“Boja kože bila je neuobičajena, puno svjetlija u usporedbi s drugom rukom ili licem pacijenta”, rekla je Bua.


No, kada mu je zasukala rukav primjetila je da je koža “kao od gume i hladna”.

Nakon što je ovaj bizaran incident otkriven, muškarac je pokušao nagovoriti medicinsku sestru da “zažmiri na njega”, ali ona ga je ipak prijavila policiji. Sada se istražuje cijeli slučaj.“Slučaj graniči sa smiješnim, da nije riječ o vrlo ozbiljnom potezu”, napisao je talijanski političar Alberto Cirio na Facebooku.

Rekao je kako je taj potez “neprihvatljiv s obzirom na broj žrtava koje je ova zemlja platila tijekom pandemije”. Mislio je na ljudske živote, ali i društvene i ekonomske neprilike.

Muškarac koji je podvalio umjetnu ruku navodno je zdravstveni radnik koji je bio suspendiran s posla jer se nije želio cijepiti, a u Italiji je cijepljenje obvezno za sve zdravstvene djelatnike.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI