BIZARNA KRAĐA: Žena (49) odnijela tri ulične klupe i oštetila grad za 9000 kuna

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija

U prigradskom naselju grada Đakova, Piškorevci dogodila se nevjerojatna krađa, a policija je vrlo brzo pronašla počinitelja, odnosno počiniteljicu.

Naime, kako je u srijedu izvijestila Policijska uprava, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 49-godišnja žena počinila kazneno djelo krađe.

No, prilično bizarne. Naime, sumnja se kako je kradljivica početkom kolovoza u đakovačkom prigradskom naselju Piškorevci s ulice ukrala tri klupe za sjedenje. Klupe su, inače, u vlasništvu Grada Đakova.


“Početkom kolovoza, u Piškorevcima, 49-godišnjakinja je ukrala tri klupe, vlasništvo pravne osobe, koje su se nalazile na ulici. Pravnoj osobi je počinjena materijalna šteta oko 9000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće”, priopćili su iz policije.

Riječ je o uličnim klupama, koje su prilično teške, s betonskim bočnim nosačima i drvenom konstrukcijom. Zbog toga je neobično da ih je 49-godišnjakinja uopće uspjela sama podići.
Nije poznato gdje su gradske klupe završile, kao niti što je osoba koja ih je ukrala nakanila s njima napraviti.Autor: L.B.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI