BIZARNO UBOJSTVO ŽENE U BAVARSKOJ! Kozmetičarka pronašla vršnjakinju koja je najviše nalik njoj, odvela je uz pomoć muškarca u šumu i izbola joj nožem vrat kako bi lažirala svoju smrt

Foto: Pixabay

Neobičan slučaj ubojstva u Njemačkoj puni stranice svjetskih medija, a tiče se žene koja je tražila osobu koja sliči na nju, kako bi ju ubila.

Kada je otkriveno svirepo ubojstvo 23-godišnja žene u Ingolstadtu u središnjem dijelu  Bavarske, u kolovozu 2022., policijski istražitelji promptno su reagirali kako bi utvrdili tko je odgovoran za zločin, piše Guardian.

Međutim, vrlo brzo se pojavilo više pitanja nego odgovora, kada je izvješće o obdukciji bacilo sumnju na identitet preminule žene, 23-godišnja kozmetičarka Sharaban K, kako je tvrdila obitelj navodne žrtve. Ubrzo je pronađena još jedna mrtva žena, identificirana kao beauty blogerica Khadidja O iz Heilbronna, također 23-godišnjakinja koja je izgledala gotovo isto kao kozmetičarka iz Ingolstadta.

Policija je ubrzo shvatila da je ta sličnost ključ cijelog slučaja. Naime, utvrđeno je kako je Sharaban K, koja je htjela lažirati vlastitu smrt, odlučila pronaći dvojnicu na Instagramu i ubiti je kako bi njezina obitelj povjerovala da je ona umrla.

Prema tužiteljima, kontaktirala je nekoliko dvojnica u pokušaju da dogovori sastanak, ali unatoč raznim obećanjima, nije uspjela natjerati nijednu od njih da se sastane s njom, a kada je Khadidja O naposljetku pristala naći se, kozmetičarka ju je s još jednom osobom pokupila iz njezina stana, odvezla u neku udaljenu šumu i zatim je na smrt izbola nožem.



Tužitelji tvrde kako je par potom podigao žrtvu na stražnje sjedalo svog Mercedesa i odvezao se u Ingolstadt, parkiravši automobil u mirnoj rezidencijalnoj četvrti uz obalu Dunava, gdje su ga otkrili roditelji Sharaban K malo prije ponoći 16. kolovoza 2022.

Iako su istrage u tijeku i još treba ispitati daljnje svjedoke, nalozi za uhićenje Sheqira K i Sharaban K izdani su 26. i 27. siječnja, rekao je glasnogovornik tužitelja u Ingolstadtu. Njih dvoje čeka doživotni zatvor ako budu osuđeni.

“Oružje zločina nije pronađeno, ali ima dosta dokaza. Žrtva je ubijena s više od 50 uboda nožem. Ne dobivate svaki dan ovakav slučaj, pogotovo ne s tako spektakularnim obratom. Na dan kada smo pronašli tijelo nije bilo ničega što bi nas moglo pripremiti za ovakav razvoj događaja”, zaključuje glasnogovornik lokalne policije Andreas Aichele.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI