BJELOVARSKO-BILOGORSKI ŽUPAN BOJKOTIRA MILANOVIĆA: ‘Još uvijek čvrsto vjerujem da je naša budućnost vedra, a da je on samo jedna tužna epizoda’

Izvor: Facebook

Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić (HDZ) na svojoj Facebook stranici objavio je da “zbog dolaska hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića na proslavu Dana općine Rovišće neće sudjelovati na toj proslavi”.

U Rovišće je Marušić trebao doći kao župan, ali i kao izaslanik predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.

No, on smatra da bi se “od predsjednika Milanovića trebalo distancirati ‘cijelo društvo'”.

“Držim da bi se cijelo naše društvo trebalo distancirati od tog čovjeka koji svakodnevno laže, vrijeđa, širi mržnju i razdor među nama”, napisao je Marušić na svojoj Facebook stranici.

Evo što je još napisao:



“Sudjelovati na obilježavanju općine, pa makar ona bila i u našoj županiji, gdje glavnu riječ ima čovjek koji koketira s udbašima, a Ukrajince koji brane goli život smatra krivcima za rusku agresiju, za mene je neprihvatljivo.

Znam, neki će reći, ali on je izabrani predsjednik. Točno, međutim, nije li smisao izbora da izaberemo najbolje među nama, ako se tako ponašaju najbolji među nama, onda je naša budućnost upitna. No, ja još uvijek čvrsto vjerujem da je naša budućnost vedra, a da je on samo jedna tužna epizoda”, objavio je bjelovarsko-bilogorski župan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI