BOMBASTIČNA MOMAČKA VEČER KRAJ POŽEGE: Policija objavila detalje! Ozlijeđeno četvero ljudi, među njima i pijani ‘bacač’

Policija je izašla  objavila detalje incidenta s momačke večeri u četvrtak navečer u malom mjestu Kunovci kod Požege, kada je mlađi muškarac aktivirao bombu i tako ozlijedio nekoliko osoba.

“Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Naime, 27-godišnjak je u četvrtak 17. lipnja 2021. oko 23.30 sati u mjestu Kunovci u dvorištu obiteljske kuće pod utjecajem alkohola aktivirao eksplozivnu napravu čime je izazvao opasnost za život ili tijelo ljudi koji su se u tom trenutku nalazili u blizini. Uslijed aktiviranja eksplozivne naprave ozlijeđena su trojica muškaraca starosti 25, 26 i 64 godine, kao i osumnjičeni.

Nadalje je utvrđeno da je osumnjičeni 27-godišnjak tijekom 2021. godine neovlašteno nabavio i posjedovao ručnu bombu, a koju je aktivirao 17. lipnja.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 27-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“ i predan je pritvorskom nadzorniku”, izvijestila je PU požeško-slavonska.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI