BRAVO, BRANITELJI! Hrvoje Hribar podnio ostavku!

Sanjin Strukic/PIXSELL

Braniteljske udruge uočile su niz nepravilnosti i nezakonitosti unutar HAVC-a koji je pod povećalo javnosti dospio sufinanciranjem filma 15 minuta – Masakr u Dvoru, nakon čega su isplivale brojne nezakonite radnje

Nakon što je Koordinacija braniteljskih udruga podnijela kaznenu prijavu protiv  ravnatelja Hrvatskog audiovizualnog centra (HAVC)  Hrvoja Hribara i još pet osoba, među kojima su i umjetnički savjetnici, Hribar je netom prije razriješenja podnio ostavku!

Podsjetimo, braniteljske udruge uočile su niz nepravilnosti i nezakonitosti unutar HAVC-a koji je pod povećalo javnosti dospio sufinanciranjem filma 15 minuta – Masakr u Dvoru, nakon čega su isplivale brojne nezakonite radnje.

“Od novog UO HAVC-a očekujemo da odmah, na sjednici u ponedjeljak, 06.veljače 2017. godine razriješi Hribara te ODMAH zamrzne sva plaćanja iz HAVC-a, obzirom da su Hribar i njegova klika pripremili milijunske isplate samima sebi, svojoj koruptivnoj mreži, znajući kako je pljački kraj”, dio je najnovijeg priopćenja Koordinacije braniteljskih udruga nakon čega je uslijedila Hribarova ostavka.

>>> BRANITELJI OBAVILI JOŠ JEDAN ODLIČAN POSAO: Razrješenje Hrvoja Hribara očekuju već – danas!

Facebook Comments



Loading...
DIJELI