Bruna Esih iznad policije: Zastava je zakonita

Facebook

Ovih je dana u veoma kratkom roku policija pokucala na vrata Neovisnih za Hrvatsku kako bi ih upozorila da “zastava s prvim bijelim poljem nije primjerena ni zakonita”. No, izgleda kako to previše ne dira nikoga. Naime,  Bruna Esih je  putem Facebooka proglasila pobjedu.

“POBJEDA!!!

Policijska uprava zagrebačka bila je 30. travnja prisiljena priopćiti da u isticanju hrvatske zastave s grbom koji počinje bijelim poljem nema obilježja prekršaja niti kaznenog djela koje se goni po službenoj dužnosti! Time je izvojevana važna, ne samo simbolička pobjeda! Ne će se Hrvatima više moći suditi zbog povijesne hrvatske zastave!

Još više, NEOVISNI ZA HRVATSKU su time, kao i u slučaju promjene naziva Trga maršala Tita, pokazali kakvi se uspjesi mogu postići kad se u pravi trenutak pokaže hrabrost, dostojanstvo, mudrost, odlučnost i dosljednost! Zato istaknite tu svetu, najljepšu zastavu na cijelome svijetu, i ne skidajmo je više nikad. Vrijeme je za Hrvatsku – Neka vide da nas ima!”, objavila je Bruna Esih.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI