POLICIJA OKONČALA AKCIJU POTRAGE! Pronađen muškarac koji je osumnjičen da je pokušao utopiti vlastito dijete

Foto: PU Splitsko-dalmatinska

Splitska policija je pronašla muškarca za kojim je tragala nekoliko sati. Dovodi ga se u službene prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje, izvijestili su.

Dijete je u bolnicu dovela majka i nakon liječničke intervencije se nalazi izvan životne opasnosti.

 

Splitska policija  ranije je izvjestila da intenzivno traga za odbjeglim muškarcem  zbog djeteta koje je u srijedu završilo u splitskoj bolnici.

Danas popodne na hitnom prijemu zaprimljeno je dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć. Dijete je dobilo potrebnu liječničku pomoć, smješteno je u bolnici i prema zaprimljenim informacijama nalazi se izvan životne opasnosti.



Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da dijete nije imalo vidljive ozljede i da ga je muškarac pokušao utopiti.

Osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je Mario Usanović rođen 1989. koji je dolaskom policijskih službenika na adresu stanovanja na Klisu pobjegao u nepoznatom pravcu.

Pretpostavlja se da se muškarac i dalje nalazi na području Klisa, ali se provjeravaju i sva vozila na području Solina. Kako se doznaje, bjegunac nije naoružan.

Usanović je bio vojnik u Hrvatskoj ratnoj mornarci, ali je na društvenim mrežama objavio da je iz MORH-a izašao 2019. godine.

Splitska policija je pronašla muškarca za kojim je tragala nekoliko sati. Dovodi ga se u službene prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje, izvijestila je splitska policija

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI