BUJANEC PROZIVA I SPOMINJE VELEIZDAJU I PLENKOVIĆA! ‘Pljačka je još i puno veća nego što se čini’

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Damir Škugor i zastrašujuće oštećenje INA-e za preko više od milijardu kuna, Velimir Bujanec prozvao je ovogodišnjom hrvatsko-ugarskom nagodbom.

Bujančev status, u kojem navodi kako ima izvor koji tvrdi da je pljačka bila puno veća, prenosimo u cijelosti:

“Tri pitanja za Plenkovića: Odgovori bi mogli biti zanimljivi istražiteljima USKOK-a…”, započeo je svoju objavu Bujanec.

“Prvo

Je li točno da je do imenovanja Nike Dalića, supruga tadašnje ministrice financija Martine Dalić, u Upravu INA-e – došlo bez prethodne odluke Vlade RH, mimo zakonski propisane procedure i temeljem pisane osobne odluke premijera Andreja Plenkovića, dostavljene izravno Nadzornom odboru INA-e?



 

Jesu li najveći kupci hrvatskog prirodnog plina po povlaštenoj cijeni – zapravo bili MAĐARI i zašto Vlada RH nije donijela odluku o zabrani izvoza? Koje su tvrtke, osim OMS-Upravljanja, kupovale plin za 19,46 eura po megavatsatu?

Veleizdaja

KOS i UDBA pljačkali su INA-u u komunističkoj Jugoslaviji, naročito osamdesetih godina… Ljudi koji su to raskrinkavali, morali su bježati u emigraciju – a tamo su skončali s metkom u čelu ili bi dobili sjekirom po glavi! Likvidacije su izvršavali kriminalci povezani s Arkanom i sličnom bandom. Arkan je Đeletovce pljačkao i tijekom okupacije Hrvatskog Podunavlja. Otimačina, zapravo, nikada nije prestala! Danas INA-u pljačkaju sinovi KOSOVACA i UDBAŠA koji će, prema potrebi, biti i MAĐARONI! Dobro je jedino što zasad nisu aktivirali sjekire…

VAŽNA NAPOMENA: Bujica ima izvor koji je bio visoko pozicioniran u Vladi RH i tvrdi da bi odgovori na prethodno postavljena pitanja mogli otkriti pljačku – puno veću od dosad utvrđene milijarde kuna!”, završio je svoju objavu voditelj Bujice.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI