BUJANEC ‘UKRAO GOSTA’ STANKOVIĆU? Još ga i dodatno ‘bocnuo’! ‘Došao je u gledaniju emisiju, HTV je mogao zvati i Porfirija’

U drugoj emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u nakon ljetne stanke trebao bi gostovati Predsjednik Crnogorskog društva nezavisnih književnika Milorad Popović a sve povodom posljednjih zbivanja u Crnoj Gori.

Voditelj emisije Aleksandar Stanković svoga je gosta najavio već prije nekoliko dana, kako je to inače kod njega običaj.

Ne bi to bilo ništa čudno da istog gosta kasnije nije najavio i voditelj emisije “Bujica” na Z1 televiziji, Velimir Bujanec. Bujanec je pritom pretekao Stankovića jer će se njegova emisija s Popovićem emirati večeras, 10. rujna.

Riječ je novoj sezoni “Bujice”, a kako tvrdi Bujanec gosta je pozvao zbog “izvanredne situacije u susjednoj zemlji koja je na rubu građanskog rata te nakon dramatičnih zbivanja na Cetinju”. Doduše emitiranje nove sezone bilo je zakazano za sljedeći tjedan, ali Bujanec je objasnio zašto su požurili sa emitiranjem i prije dogovorenog roka i jesenskog emitiranja.

“Početak nove sezone Bujice najavljen je za ponedjeljak, 13. rujna ove godine, međutim, zbog burnih događaja i velikog interesa gledatelja u Hrvatskoj, ali i šire, zbog stotina poziva, mailova i poruka, kojima smo doslovce bili bombardirani proteklih dana, odlučili smo s novom sezonom krenuti nekoliko dana ranije – u petak 10. rujna 2021. godine, s početkom u 20:05”, napisao je Bujanec na svome Facebooku.



“Ne obazirem se na Acu, čovjek je prvo došao u gledaniju emisiju, a HTV je mogao zvati Porfirija”, napisao je Bujanec ponajviše zbog reakcija koji su brojni ostavili ispod objave a u kojima kažu da je ‘ukrao’ gosta.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI