BULJ NIJE DUGO ČEKAO DA UZVRATI UDARAC! ‘Sve više podsjeća na Sanadera i anemični je slabić, a žestoke uvrede neće proći bez odgovora!’

screenshot

Mostov zastupnik Miro Bulj nije dugo čekao na odgovor Andreju Plenkoviću na njegov istup. Plenković je podsjetimo političare koji su pozivali na subotnji prosvjed nazvao “slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice”.

No nije ni Bulj njemu ostao dužan i oglasio se žestokom porukom na Facebooku. Premijera je između ostalog nazvao “anemičnim i slabokrvnim slabićem koji se izvukao onda kad je trebalo braniti Domovinu”.

Status Mira Bulja na Facebooku prenosimo u cijelosti:

“Anemični usplahireni diktator koji sve više podsjeća na Ivu Sanadera i čiji su najbliži suradnici pod istragom neovisnih europskih institucija je toliko pogubljen da nas sve naziva slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice.

Ne bojimo se mi Anemični ničeg, a posebno ne bijele vatice. Mi se samo protivimo podjelama i uskraćivanju prava ljudima.



Istine radi, mi smo tražili testiranja sviju i to posebno u zdravstvenim ustanovama jer je sada znanstveno potvrđeno da i cijepljeni mogu biti zaraženi i prenositi virus.

Nikakav ja problem nemam s testiranjem, ali imam s dijeljenjem naših građana i s uskraćivanjem prava na temelju nelogičnih odluka Stožer i putem covid potvrda.

A ako je netko slabokrvni slabić onda si to ti jer si se izvukao onda kad je grmjelo i trebalo braniti Domovinu.

Ja nisam tada bio slab i slabokrvan, a nisam ni sad.

A ovakve uvrede neće proći bez žestokog odgovara, hrvatski narod će ti znati odgovoriti!

Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas “slabića” i “parazita” koje tako s visoka vrijeđaš i podcjenjuješ.

Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru, tvojoj korumpiranoj parazitskoj bratiji i covid potvrdama.

Dragi ljudi, ako niste ispunili obrazac za volontere, ispunite ga sada. Idemo ovom anemičnom diktatoru pokazati što mislimo o njemu, njegovim uvredama i njegovim politikama!, napisao je Mostov Miro Bulj.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI