BULJ OPET ‘OKRZNUO’ BEROŠA: ‘Ne znam zbog čega će me prozvati ako ne želim biti Grinch?’

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Na glavnom trgu u Sinju sve je osvijetljeno i spremno za doček Nove godine,  zasvirat će Crvena jabuka i to besplatno. Gradonačelnik Sinja pozvao je svoje Sinjane al i sve druge iz okolice, kao i iz Splita da dođu na zabavu i doček Nove godine.

To je izazvalo reakciju i samog ministra Beroša koji ga je ponovno prozvao zbog mogućeg širenja zaraze i time što je ljude pozvao na masovno okupljanje u slobodnom Sinju.

Boji li se prozivki zbog mogućeg kršenja epidemioloških mjera za doček Nove Godine odgovorio je u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

”Ne znam zbog čega će me prozvati. Hoće li me prozvati oni koji su se okupljali zbog Pelješkog mosta ili oni koji dozvoljavaju da u puno manjem prostoru imamo koncerte? Ovo je puno veći prostor. Dođite svi u Sinj, ja vas pozivam sve one koji me misle kritizirati i kažnjavati. Vidjet ćete kako je lijepo u Sinju”, poručuje i dodaje da je ”očito samo Sinj u fokusu”.

”Ja ne želim biti Grinch koji će oduzeti svojim građanima Novu godinu”, kaže Bulj.



Dodaje da ima puno nelogičnosti oko epidemoloških mjera.

”Da ljudi mogu biti u halama i na zatvorenom u kafićima, a ne ovdje na otvorenom gdje imamo više od 30.000 metara kvadratnih, na jednom od najvećih trgova u Sinju i Dalmatinskoj zagori”, zaključuje sinjski gradonačelnik.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI