BULJ OTVORIO OBNOVLJENE PROSTORIJE UDRUGE UMIROVLJENIKA SINJ: ‘Nema stajanja, čeka nas još puno projekata kojima ćemo Sinj pretvoriti u najpoželjnije mjesto za život u Hrvatskoj’

Foto: Grad Sinj

Nove, preuređene prostorije Udruge umirovljenika Sinj otvorio je u subotu Miro Bulj, gradonačelnik Sinja. Obnovljene su nakon dosta godina kada su se sinjski umirovljenici okupljali u trošnim prostorijama zgrade.

Na svečanosti se okupio veliki broj umirovljenika, građana i gradskih vijećnika Mosta. Predsjednik Udruge Miroslav Širinić zahvalio je svima koji su sudjelovali u projektu te je, među ostalim, podsjetio na povijesne podatke Udruge.

“Činjenica je da je odmah po preuzimanju dužnosti gradonačelnik Bulj obećao adaptaciju ovog prostora, a u konačnici to je obećanje danas i izvršio. Iako je pandemija utjecala na naš rad i druženja, uskoro nastavljamo s našim redovitim aktivnostima, izletima i druženjima, po čemu je Udruga i poznata. Također, očekujemo i upis novih članova kojima će ovaj preuređeni prostor biti mjesto druženja i provođenja slobodnoga vremena”, rekao je Širinić.

Gradonačelnik Bulj na svom je Facebook profilu objavio kako je “iznimno ponosan na ovaj projekt, kao i na sam rad Udruge, te je dao obećanje da su im njegova vrata uvijek otvorena”.

“Obnovili smo im prostorije na Žankovoj glavici, kultnom mjestu druženja naših sugrađana u zlatnim godinama. Sa zadovoljstvom mogu reći da s ovom obnovom derutnog prostora, naša Udruga umirovljenika i njenih 410 aktivnih članova napokon imaju uvjetan prostor za sve sadržaje koje planiraju. Nema stajanja, čeka nas još puno projekata kojima ćemo Sinj pretvoriti u najpoželjnije mjesto za život u Hrvatskoj”, napisao je Bulj na Facebooku.Podsjetimo, Udruga umirovljenika Sinj je humanitarna, dragovoljna, samostalna, nestranačka i neprofitna organizacija trenutačno broji oko 400 članova. Udruga djeluje pod raznim nazivima od 1946. godine, a prošle godine su obilježili 75. obljetnicu postojanja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI