BULJ PONOVNO SPUSTIO BEROŠU: ‘Cijelo ljeto bacaju ljagu na Sinj i za taj navodni rast optužuju mene. Ukidajte besmislene mjere i pustite narod da živi bez vaših okova’

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ministar zdravstva Vili Beroš je prošlog tjedna poslao znakovitu poruku sinjskom gradonačelniku Miri Bulju na Twitteru zbog rasta broja zaraženih koronavirusom u tom gradu, što se povezuje s masovnim okupljanjima tijekom Alke i Velike Gospe.

Bulj mu je tada odgovorio kako se Vlada hvali da je u Hrvatskoj došlo nikada više turista te da je to izrugivanje i stavljanje stigme na Sinj. Ako se vratimo još malo unatrag, Bulj je Stožer optužio da su im ukrali Alku i Veliku Gospu te je tražio da se produlji rad kafića i do iza ponoći. Govorio je kako mladi idu preko granice u BiH na provod.

Jučer je Beroš kazao kako je jedna od opcija ukidanje svih mjera, a Bulj ga je odmah odlučio bocnuti na Facebooku.

“Ministar Beroš je napokon uvidio dobrobit mjera koje mi u Sinju zahtijevamo i odlučio poslušati moj prijedlog i potvrdio da su mjere kojima teroriziraju narod čitavo ljeto potpuno besmislene.

Cijelo ljeto udaraju po Sinju, bacaju ljagu na Sinj, govore o porastu broja zaraženih u Sinju nakon Alke i Gospe i za taj navodni porast uz pomoć svojih plaćenika optužuju mene.



I odjednom, preko noći, promjena plana! Sad govore ono što mi u Sinju govorimo i zahtijevamo, ne treba uopće gledati broj novozaraženih niti time maltretirati ljude. Važno je samo koliko ljudi ima teže posljedice i koliko ih je završilo na liječenju.

Stožeraši i Beroš su se toliko pogubili da ne znaju više što su jučer govorili ili znaju, ali misle da smo budale!

Ukidajte besmislene mjere i pustite narod da živi bez vaših okova!”, poručio mu je Bulj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI