BULJ PONOVNO UDARIO PO STOŽERU: ‘Oni se s nama igraju i prave nas budalama! Ja to šutke neću gledati!’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj ponovno se u utorak navečer na Facebooku osvrnuo na izjavu ministra Vilija Beroša koji je prošli tjedan rast novozaraženih u Sinju povezao s okupljanjima na Alci i Velikoj Gospi da bi u ponedjeljak rekao kako je jedna od opcija ukidanje svih mjera.

Bulj tako kaže, kako su Stožeraši tjednima terorizirali Sinjane i njihove goste, nametali im mjere te mlade tjerali da se okupljaju po parkovima i odlaze u BiH, te istovremeno trenirali strogoću dok je obala bila puna turista.

“Ali ni to im nije bilo dovoljno. Nakon završetka Alkarskih svečanosti i nakon proslave Velike Gospe brojali su novozaražene u Sinju i pokušavali su od Sinja napraviti Grad slučaj i za sve okriviti mene.

Jučer isti onaj Beroš koji je do prije par dana brojao novozaražene u Sinju tvrdi da novozaražene ne treba brojat i da je taj podatak irelevantan te da je samo važan broj hospitaliziranih. Sve ono što smo mi tvrdili od početka.

Dragi ljudi, oni se s nama igraju i prave nas budalama! Ja to šutke neću gledati niti ću im to dopustiti. Nadam se da nećete ni vi!



Što vi kažete, narode moj?“, pitao je građane Bulj na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI