BULJ SE ČUDI ČEMU NAPADI NA PUPOVCA: Novom objavom udario na HDZ i Plenkovića zbog četničkog derneka u Banja Luci

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

O proslavi Dana Republike Srpske i tome što se na njoj pojavio i Milorad Pupovac stigle su brojne reakcije i napadi na vladajući HDZ i premijera Plenkovića kao i samog Pupovca kojemu su brojni zamjerili što je nazočio.

Reakciju su bile žestoke a njima se pridružio i Mostov Miro Bulj koji je objavio status na Facebooku koji objavljujemo u cijelosti:

 

Ne znam čemu napadi na Milorada Pupovca, HDZ-ovca istočnog obreda, zbog njegovog sudjelovanja na četničkom derneku u Banjoj Luci.

Pupovac ne bi postojao u Hrvatskoj kao relevantan politički čimbenik da njegovom SDSS-u to nije omogućio HDZ, prvo izbornim zakonom koji ih preferira, a onda i neraskidivim brakom iz interesa.



Sjetite se samo kako su Kušćević i Rimac po nalogu Plenkovića ukrali referendum o izmjeni izbornog zakona koji bi Pupovcu onemogućio da bude presudan za većinu.

Pupovac je u Banjoj Luci bio, ne samo, kako se Plenković nespretno vadi, kao predsjednik SNV-a, nego i kao ključni član vladajuće većine.

Milorad ne može nigdje biti išta manje od onog što jest, a to je član vladajuće većine i ključni i najvjerniji koalicijski partner ne samo Plenkovićeva nego svakog HDZ-a od Sanadera.

Na četničkom derneku u Banjoj Luci Vlada RH je imala svog predstavnika. To je jedina istina.

Gorka, zastrašujuća, ali istina.

Kao što je gorka istina da je za Hrvate u BiH od Dodikove RS i velikosrpske politike koju podupiru Pupovac i Plenković trenutno možda i veći problem političko Sarajevo koje se iživljava nad Hrvatima.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI