BULJ SE OBRUŠIO NA PUPOVCA: ‘Želim mu sretan put s briselskim dečkom Plenkovićem!’

Ivo Cagalj/PIXSELL

Milorada Pupovca i Andreja Plenkovića Bulj je nazvao "etnobiznismenom" i "slugom"

Mostovci su se, na čelu s Božom Petrovom, sastali u Splitu gdje obilježevaju Praznik rada, za razliku od HDZ-ovaca koji u Okučanima obilježavaju 22. obljetnicu vojno-redarstvene operacije ‘Bljesak’.

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj u Splitu je novinarima rekao da ima osjećaj da je Most na dobrom putu, obrušivši se pritom na Milorada Pupovca i Andreja Plenkovića nazvavši ih “etnobiznismenom” i “slugom”.

“Činjenica je da je Plenković napravio gore nego Karamarko. On je isključivo sluga gospodara – Valentića, Todorića, Gregorića, Škegre, a dokaz je da nije želio riješiti kriminal koji je napravljen u hrvatskom gospodarstvu. Ne samo na Agrokor, već i na HNB mislim i HANFA-u, podigao samo kaznenu prijavu zbog fnancijske nestabilnosti jer je HNB dozvolila svom gazdi da digne kredit … Osjećam da je Most na dobrom putu”, izjavio je Bulj te dodao:

“Čačić, Vrdoljak, Kalmeta, Šeks, Gregurić, Valentić … probudili su se i u medijima daju potporu Plenkoviću, još kad im se pridruži Pupovac, koji je dva dana ranije u Jasenovcu napadao Plenkovića. Pupovac je etnobiznismen, ne bori se za srpsku nacionalnu manjinu. Nikada nije bio u mom selu on se bavi pločama, želim mu sretan put s briselskim dečkom Andrejem Plenkovićem”, zaključio je ogorčeni Mostovac.

>>> Evo zašto Božo Petrov nije na obilježavanju ‘Bljeska’ u Okučanima!



Facebook Comments

Loading...
DIJELI