BULJ U SINJU UNOSI REVOLUCIJU: Dodvorava li se biračima koristeći gradsku blagajnu? Uoči Velike Gospe isplaćuje ‘Alkaricu’

foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj odlučio je svojim građanima isplatiti „Alkaricu“ kao pomoć nezaposlenim i umirovljenicima s područja Grada Sinja kako bi sa svojim obiteljima mogli ugodnije provesti blagdanske dane u Sinju, izvjestili su iz Grada Sinja.

Nakon što je ove godine uveo isplatu uskrsnica gradonačelnik alkarskog grada Miro Bulj je javno rekao kako razmišlja o uvođenju još nekih socijalnih mjera ako se nastavi trend poskupljenja.

Podjela novčane pomoći nezaposlenim osobama i umirovljenicima s područja Grada Sinja počinje u ponedjeljak 01. kolovoza 2022. godine.

Pravo na alkaricu u iznosu od 200 kuna imaju sve nezaposlene osobe upisane u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ispostava Sinj, kao i umirovljenici čija mjesečna primanja ne prelaze 2.500 kuna.

Podjela nezaposlenima vršit će se u Gradskoj vijećnici Grada Sinja, na adresi Dragašev prolaz 24, ulaz iz dvorišta sa zapadne strane zgrade gradske uprave, od 01. kolovoza do zaključno 09. kolovoza 2022. godine, svakog radnog dana od 08.00 do 15.30 sati.Umirovljenici će svoju alkaricu od 200 kuna moći podići u Gradskom društvu Crvenog križa Sinj, na adresi Miljenka Buljana 37 svakodnevno od 08.00 do 15.30 sati, zaključno s 09. kolovoza 2022. godine.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI