BULJ ŽESTOKO UDARIO I PROZVAO SANADERA I HDZ! ‘Sanader i Boban grobari su županije’! Nije štedio ni Domovinski pokret

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Miro Bulj u svom se postu i obraćanju na Facebooku obrušio na HDZ, Antu Sanadera i Davora Filipovića. 

Njegov post objavljujemo u cijelosti:

Mediji pišu o stanu na zagrebačkoj Trešnjevci kojeg je od firme svoje mame Kate Filipović kupio Plenkovićev miljenik Davor Damir Filipović i u kojem od 2013. živi “gospodar života i smrti” u Splitsko-dalmatinskoj županiji Ante Sanader.

O iznimnoj povezanosti obitelji Filipović i Ante Sanadera svjedoči i podatak da je upravo firma Fimar u vlasništvu Kate Filipović obavljala poslove reviziju za Splitsko-dalmatinsku županiju i Vatrogasnu zajednicu splitsko-dalmatinske županije u kojima drma isti čovjek, Ante Sanader.

Već dulje vrijeme govorim kako su Sanader i Boban grobari naše županije i kako ih je potrebno zaustaviti pod svaku cijenu.



Nažalost, trenutno im osim njihovih dugogodišnjih žetončića iz Kerumove stranke asistiraju ljudi iz Domovinskog pokreta predvođeni Matom Šimundićem.

Oni su spremni zatvarati oči na kriminal i uništavanje naše županije samo kako bi uhljebili svoje kadrove sa stranačkim iskaznicama HGS-a i DP-a.

I to unatoč tome što je Šimundić iz DP-a u kampanji govorio da su glavni problemi naše županije “korupcija i nepotizam, uhljebi i pogodovanje”.

Tada je Šimundić tvrdio da se taj problem “ugnijezdio u županijskoj upravi, a za to su odgovorni HDZ-ov vladar u sjeni, Ante Sanader, i njegov „vršitelj dužnosti” župana, Blaženko Boban”. Mogao bi potpisati sve što je Šimundić govorio u kampanji.

Danas im, nažalost, u svemu tome asistira, a moguće je da ih je u tom pogodovanju i uhljebljivanju i nadmašio.

Most će i dalje biti brana takvom načinu vođenja županije u kojem je važnija stranačka iskaznica nego sposobnost!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI