BULJU JE ISTO PA SE UOPĆE NE ŽALI! ‘Smiješno mi je gledati kolegu Puljka kako cvili, i mene progone Mikulićevi janjičari’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj osvrnuo se na prepucavanja splitskoga gradonačelnika Ivice Puljka s Državnim inspektoratom zbog radova na vodovodu i kanalizaciji u Vili Dalmacija. Opisao je svoju bitku s redovitim posjetima ‘janjičara’ glavnog državnog inspektora Andrije Mikulića, kako ih je nazvao, pa mu kao kolega udijelio i savjet.

Prozvao je i  glavnog državnog inspektora Andriju Mikulića.

‘Otkako sam postao gradonačelnik susrećem se s opstrukcijama – što HDZ-ovih kadrova u Gradskoj upravi Grada Sinja, što raznoraznih inspekcija koje svakodnevno hodačaste u Sinj.

Inspekcije su zaobilazile Grad Sinj samo prvih 15-ak dana, i to kad sam ih ja zvao jer je dio pročelnika otišao na godišnji kad sam preuzeo vlast zaključavši uz to i prostorije gradskih ureda. Nakon toga nije bilo dana da neka inspekcija nije posjetila gradsku upravu i izrekla nekakvu kaznu.

Zato mi je malo smiješno gledati kolegu Puljka kako cvili zbog kazne Državnog inspektorata u iznosu od 100 tisuća kn i priča o dizanju kredita iako sudski može osporavati to rješenje’, istaknuo je Bulj.



‘Jedini sam gradonačelnik u Hrvatskoj kojeg Mikulićevi janjičari progone zbog nepoštivanja suludih mjera jer nisam želio dijeliti svoje sugrađane. Moj kolega Puljak bio je dio oštromjeraške ekipe pa je barem oko toga miran.

Sve te kazne koje mi Mikulićevi janjičari određuju rušim na sudovima bez velikog kukanja kako ću morati dizati kredit ako nešto od toga izgubim i na kraju budem morao platiti.

Kao kolega gradonačelnik, imam dobronamjeran savjet za kolegu Puljka – ako su argumenti na vašoj strani, imate mogućnost sudskog pobijanja takvih rješenja Mikulićeva inspektorata.

Još uvijek ne morate dizati kredit. Ako budete i morali, sigurno ćete imati nekakvu pogodnost u OTP-u za razliku od mene’, poručio je sinjski gradonačelnik.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI