BURNA NOĆ U ŠIDU: Migranti se sukobili noževima, policija uhvatila devetoricu u ilegalnom prelasku u Hrvatsku

Srdjan Ilic/PIXSELL

U tučnjavi četiri migranta alžirskog državljanstva trojica su ozlijeđena i upućena u bolnicu u Srijemskoj Mitrovici, dok je vinovnik incidenta pobjegao s ubodnom ranom na ruci

Tri su migranta ozlijeđena u tučnjavi noževima u ponedjeljak navečer u vojvođanskom gradiću Šidu, gdje se nalaze prihvatni centri, a gotovo istodobno spriječen je ilegalan prelazak hrvatske granice skupine migranata skrivenih u kamionskim prikolicama, javila je u utorak Radio televizija Vojvodine (RTV).

U tučnjavi četiri migranta alžirskog državljanstva trojica su ozlijeđena i upućena u bolnicu u Srijemskoj Mitrovici, dok je vinovnik incidenta pobjegao s ubodnom ranom na ruci, prije nego što mu je ukazana pomoć, navodi RTV.

Uprava carine Srbije priopćila je da je na graničnom prijelazu Šid-Tovarnik spriječen pokušaj ilegalnog ulaska na teritorij Europske unije (EU) devet migranata sakrivenih u kamionskim prikolicama među robom.

Carinici su jučer šest migranata iz Afganistana otkrili u tovarnom dijelu bugarskog kamiona, među ženskim kožnim torbama, repromaterijalom za izradu cipela i stolarijom.

Oko podneva, detaljno su pregledana i dva kamiona crnogorskih registracijskih oznaka, koji su, natovareni sredstvima za pranje i čišćenje, bili na putu ka Njemačkoj.



U tovarnom prostoru jednog kamiona pronađena su dvojica muškaraca iz Afganistana, starosti 22 i 30 godina.

Među paletama s deterdžentima i sredstvima za čišćenje u drugom kamionu bio je sakriven 25-godišnji mladić iz Pakistana.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI