BURNI PONEDJELJAK NA ŽUPANIJSKOM SUDU: Ročišta u procesima protiv Sanadera, Bandića, Vidoševića, Čehoka, Todorića, Zlatar Violić…

Ilustracija

U ponedjeljak 2. prosinca 2019. na Županijskome sudu u Zagrebu, Trg Nikole Šubića Zrinskog 5, s početkom u 9 sati, održat će se cijeli niz rasprava u procesima protiv korumpiranih političara.

Tako bi se nekadašnji predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader zbog optužbe za primanje mita morao pojaviti u Sudnici 37/I.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić zbog optužbe za zlouporabu položaja i ovlasti i dr., pozvan je u sudnicu 67/I.

Sin bivšeg vlasnika Agrokora i bivši član uprave Ante Todorić zbog optužbe za zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju trebao bi nazočiti raspravi u sudnici 80/II.

Gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok zbog optužbe za zlouporabu položaja i ovlasti, pozvan je u sudnicu 107/III.



Nekadašnja ministrica kulture Andrea Zlatar Violić zbog optužbe za zlouporabi položaja i ovlasti morala bi se pojaviti u sudnici 98/III.

Osim navedenih, u ponedjeljak u 9 sati održat će se rasprava u procesima protiv Nediljka ZnaoraIvana PutakaŽeljka Škripeka i Slavka Malogorskog.

Na koncu, u podne bi se i Nadan Vidošević, nekadašnji predsjednik Hrvatske gospodarske komore, trebao pojaviti u sudnici 79/II zbog optužbe za zlouporabu položaja i ovlasti i dr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI