BURNO KOD KARLOVCA: Bježao od policije, krijumčario ljude i zaletio se u dva policijska vozila

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Vozač u kombiju srpske registracije gotovo 20 minuta bježao je policiji iz smjera Korenice prema Karlovcu na D1. Na kraju se zabio u dva policijska vozila, prenosi Dnevnik.hr.

Damir Butina, voditelj službe za granicu iz PU karlovačke, za Dnevnik Nove TV je opisao cijeli slučaj. “Kad je kombi otvoren, utvrdilo se da se radi o krijumčarenju 19 osoba, koje su nezakonito boravile u Hrvatskoj”, rekao je Butina.

Jedan od policajaca je i zapucao u zrak, a Butina kaže da je to napravio kako bi signalizirao svojim kolegama da treba pomoć. Dodaje da je riječ o pozamašnim iznosima ukoliko netko ilegalno prevozi ljude.

“Radi se o tisuću, dvije eura”, rekao je Butina te dodao da je u 2021. godini na području u kojem radi karlovačka policija, zabilježeno povećanje preko 60 posto krijumčarenja ljudi. Kaže da je to u skladu s državnim prosjekom i da to pokazuje 40 posto povećanja u odnosu na 2020. godinu.

Vozač iz Srbije, vjeruje policija, imao je prethodnika, a taj vozač je također uhićen. Krijumčar iz Srbije nije imao vozačku dozvolu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI