Cammeo dolazi u Našice, Đakovo i Slatinu!

Josip Cekada

Najveći hrvatski taksi prijevoznik uskoro stiže u Našice, Đakovo i Slatinu! Prve vožnje najjeftinijim, najdostupnijim i najkvalitetnijim taksijem mogu se očekivati već krajem ovog mjeseca.

Misija Cammea oduvijek je bila ponuditi dostupan, jeftin i kvalitetan prijevoz u svim krajevima Hrvatske, a kao poklon dobrodošlice u Slavonski Brod Cammeo će prvih dana voziti u potpunosti besplatno!

U svakom od ovih gradova će voziti po deset automobila Cammea koji će korisnicima biti na raspolaganju 24 sata dnevno, a usluga će se moći naručiti mobilnom aplikacijom ili telefonskim pozivom. Cammeo je moguće platiti čak i putem mobitela!

Povodom širenja u Našice, Đakovo i Slatinu izjavu je dao generalni direktor Cammeo Grupe Vladimir Minovski. “Cammeo je danas prisutan u skoro 15 gradova u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Samo u prošloj godini naše usluge je koristilo 10 milijuna ljudi i to nam je znak da idemo u dobrom smjeru. Cammeo će biti dostupan svima – neovisno o dubini đepa, a naši profesionalni, uredni i pristojni vozači, kao i sigurni automobili, će brzo postati dio svakodnevice naših sugrađana”, zaključio je Vladimir Minovski.

Cammeo danas posluje ne samo u velikim gradovima i središtima, već i u manjim sredinama poput Vinkovaca, Vukovara, Čakovca (…), a korisnici su i u velikim i u malim gradovima u anonimnoj anketi ocijenili upravo Cammeo kao najbolji taksi!



Facebook Comments

Loading...
DIJELI