ČEKA SE KONAČNA ODLUKA I OBJAVA: Hoće li Pavičić- Vukičević krenuti u utrku za Zagreb? Progovorila i o suradnji s Bandićem

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Gošća Dnevnika Nove TV bila je Jelena Pavičić Vukičević, obnašateljica dužnosti gradonačelnice Zagreba pred kojom je odluka hoće li u utrku za Zagreb ili ne ispred Stranke Milan Bandić 365- stranke rada i solidarnosti a o čemu se već neko vrijeme puno špekulira.

Ako sam ja izbor članova Stranke rada i solidarnosti, ja ću sasvim sigurno prihvatiti tu kandidaturu, izjavila je Jelena Pavičić Vukičević, v. d. gradonačelnika Zagreba, odgovarajući na pitanje što će odgovoriti članovima ako ju izaberu za utrku za Zagreb.

“Mi smo demokratska stranka, osnovana 2015. u posebno teškim uvjetima. Doista mi je stalo do mišljenja svih članova stranke, osjećam posebnu odgovornost prema članovima, kao i prema svojim sugrađanima”, kazala je Pavičić Vukičević za Dnevnik Nove TV.


Upitana je li spremna staviti mandat na raspolaganje ako ne uđe u drugii krug odgovara potvrdno.

“Mislim da bi nakon 24 godine suradnje s Milanom Bandićem i 20 aktivnih godina u politici bilo krajnje neozbiljno kad bi rekla da nisam upućena. Upućena sam, znam kako se radilo. Radilo se dobro, ali uvijek ima prostora za poboljšanje”, ističe Pavičić Vukičević odgovarajući na pitanje je li nakon preuzimanja funkcije bilo stvari za koje dotad nije znala.Ističe kao je uloga i zadaća osoba na upravljačkim funkcijama da izvuku najbolje iz svakog čovjeka.

“Da prepoznamo njihove potencijale, i davati im radne zadatke na koje mogu odgovoriti. Za mene nema suvišnih ljudi, svaki čovjek treba dobiti priliku da pošteno radi i da pošteno zaradi svoju plaću. Na tome ću sigurno raditi”, kaže Pavčić Vukičević.

Upitana je li moguće napraviti reviziju ugovora s tvrtkama Petra Pripuza, odgovara da jest.

“Ne samo Grad Zagreb, nego i druge uprave, podliježu sustavu državne revizije. Sve što mi radimo, svi naši projekti, itekako su pod lupom stručnih tijela, ali i javnosti. Mi u Gradu Zagrebu godišnje provodimo oko 1400 postupaka javne nabave, svaki taj postupak može doći pod kontrolu javnosti i drugih tijela, pa tako i taj o kojem govorite”, kaže Pavičić- Vukučević.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI