ČETNIČKI VOJVODA OPET PROVOCIRA: ‘Srbi će kad-tad osloboditi svoje zemlje’

youtube

Osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj nakon izlaska iz zatvora postao je medijska ličnost koja više puni zabavni program nego politički.

Gostuje po raznim opskurnim emisijama, uključujući i reality show ‘Parovi’, a često nastupa i u kontaktnom programu gdje manje-više sipa tračeve iz svijeta politike.

Tako je Jučer je gostovao na Happy TV kod kontroverznog novinara Milomira Marića koji je Šešelja predstavio kao “političara koji je optužen da je glavni narkodiler u Srbiji”.

Onda ste trebali Đinđića iskopati!“, replicirao je Šešelj. Potom je rekao da je Zoran Đinđić planirao njegovu likvidaciju.

“U tome je sudjelovao Đinđić, ali je onda došlo do raskola u surčinskom klanu, tako je nastao zemunski klan. Đinđić je htio pola mafije legalizirati, a pola uništiti”, naveo je Šešelj.



Ratni zločinac je komentirao i aktualnu političku situaciju u Crnoj Gori, tvrdi da su zapadna veleposlanstva uključena u sve događaje. Dotakao se i Kosova.

Ne vjerujem u pomirenje Srba i Albanaca dok se ne riješi pitanje Kosova i Metohije po kojem bi ono ostalo dio Srbije, a Albanci dobili političku i teritorijalnu autonomiju. Inače će taj sukob trajati do istrage naše ili njihive što kaže Njegoš”, izjavio je.

Među tračevima je naveo i to da Putin nije volio Miloševića, a svoje teze zaključio je porukom da će Srbi kad-tad osloboditi svoje zemlje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI