CIJELA ISTINA O UDARU NA VLADU! Anušić i Bajić uz potporu Božinovića ključni su za rušenje Andreja Plenkovića: Plan je da premijer postane Jandroković, a HDZ bi preuzeo Anušić

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 1. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Cijela istina o udaru na Vladu! Donosimo priču o zakulisnim igrama u HDZ-u: Anušić i Bajić uz potporu Božinovića ključni su za rušenje Andreja Plenkovića: Plan je da premijer postane Jandroković, a HDZ bi preuzeo Anušić. 

No, sprema se i protuudar. Otkrivamo: Šef HDZ-a već se navikao na akcije stranačke desnice i oran je za borbu! Plenković je već aktivirao injekciju za smirenje Anušića.

Ni Jandroković neće proći neokrznut. Borba za vlast: Premijer zna za plan svojih bliskih suradnika, Jandrokovićeve ljude miče iz državnih tvrtki.

Otkrivamo i sve tajne rekonstrukcije, odluka je donesena: Iz Vlade odlazi šest ministara!Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.
PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI