CIJELI HDZ BRUJI O FATALNOJ ŠEKSOVOJ CRNKI! Misterij dame koju politički doajen ‘ne ispušta iz ruku’

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

Posljednjih nekoliko dana pažnju javnosti plijeni HDZ-ov doajen i čovjek koji je obilježio noviju hrvatsku politiku,  Vladimir Šeks kojem društvo pravi mlada, atraktivna crnka čiji identitet zasad krije od javnosti. No, Šeks je i inače u političkoj areni na glasu kao jedan od najvećih zavodnika.

Više od tri desetljeća proveo je u braku s tajanstvenom Marijom, o njihovom se razvodu u javnosti nije previše govorilo, a Šeks je u travnju 2003. godine oženio liječnicu Anicu Ressler, koja je preminula prije nekoliko godina.

No, on se očito odlučio krenuti dalje, a upućeni kažu kako dugo nije bio tako sretan, ispunjen i zadovoljan. Nitko ne zna kada je i gdje Šeks sreo mladu damu, ali HDZ-ovci tvrde kako se od markantne crnokose ne odvaja, i kako je odlučio s njom provesti umirovljeničke dane te postepeno razmišlja i o povlačenju iz politike u kojoj je aktivan više od dva desetljeća.

Šeks inače nije jedini zavodnik među hrvatskim političarima, a titulu najvećeg svakako nosi bivši premijer i dugogodišnji šef HOO-a Zlatko Mateša koji se prije par mjeseci razišao sa svojom dugogodišnjom partnericom 30 godina mlađom Bojanom Maglaić.

I prije Maglaić, Zlatka Matešu je pratila stigma najvećeg zavodnika na hrvatskoj društveno-političkoj sceni, što i ne čudi budući da se čovjek ženio čak tri puta i to svaki puta naravno sa damama koje su mlađe od njega. U svojim javnim nastupima nikada nije krio da je sa svojim bivšim ženama ostao u prijateljskim odnosima jer, kako je kazao, pamti samo sretne dane.



Uz bok Mateši, uvrstio se i HDZ-ov Goran Pauk, nesuđeni europarlamentarac koji također za sobom ima tri braka, a posljednji je puta u bračnu luku uplovio u 50. godini života.

U braku nije opstao ni Željko Kerum, koji je nakon dugogodišnjeg braka napustio svoju suprugu Anku te se skrasio s atraktivnom Fani Horvat. Bračni brodolom doživio je i bivši zadarski gradonačelnik te nekadašnji HDZ-ov ministar Božidar Kalmeta, koji je nakon razvoda oženio deset godina mlađu tajnicu s kojim danas ima dvoje djece.

U novi je brak nakon razvoda uplovio i bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko, koji je oženio atraktivnu Anu Šarić.

No dakako, nije razvod rezerviran samo za HDZ-ove, primjerice, SDP-ov Boris Lalovac razveo se nedugo nakon što je u Bujici puštena snimka u kojoj navodno zlostavlja vlastitu ženu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI