ČIME SE BAVE MAMIĆEVE KĆERI? Daleko od medija ostvarile su impresivne uspjehe zbog čega sija od sreće

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Premda Zdravko Mamić s naslovnica ne silazi već godinama a posebno zadnjih dana , njegova supruga Marina godinama se nastoji držati podalje od medija i javnosti niti se želi izlagati istima.

Ona se naprosto ne voli eksponirati, a naslikavanjima u medijima nisu sklone ni Mamićeve dvije kćeri – Lucija i Iva. To se ne može reći za sina Marija kojeg Mamić ima iz prvog braka s devet godina starijom Nadom, čiju fotografiju u medijima niti nije moguće pronaći.

Nedavno se Mamić pohvalio uspjehom svoje kćeri Lucije koja je diplomirala na Griffith Collegu Dublin, gdje je proglašena studenticom generacije..

“Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu”, napisao je ponosni otac.

Ponosni otac

 



Razloga za ponos Mamić je imao i nedavno, kada se na društvenim mrežama pohvalio uspjehom svoje druge kćeri Ive.

“Mudri ljudi kažu da su djeca naše najveće bogatstvo, a ja sam danas dočekao najveću životnu nagradu – nakon što je Mario završio studij ekonomije u Zagrebu, Lucija diplomirala Magna cum laude u Dublinu, danas je moja najmlađa kći Iva diplomirala s izvrsnim uspjehom na švicarskom Glion Institute of Higher Education! Ponosan sam na svoje životno djelo, na svoju suprugu i obitelj koja je podigla troje uzornih, mladih i perspektivnih ljudi, jer je obrazovanje putovnica za bolju budućnost, a budućnost pripada onima koji se za nju spremaju danas”, poručio je Mamić uputivši čestitku svojoj kćeri.

Upućeni svjedoče kako su Mamićeve kćeri i inače samozatajne, ali i iznimno pristojne djevojke, od znatiželje se nastoje sačuvati i tako što su svoje profile na društvenim mrežama zaključale, no unatoč tome predstavnici medija pokazivali su interes za njihove skupocjene torbice, ali i za zabave na kojima se druže s Izabel Kovačić. Unatoč tome, njima dvjema ne pada na pamet eksponirati se, već su odlučile fokusirati se na vlastito obrazovanje i živjeti svoje živote.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI