ĆIPI JE VIŠE PUKNUO FILM OD SVEGA I JASNO JE DO ZNANJA! ’30. svibnja nije Račanov praznik, a ni Sanaderov, Milanovićev niti Plenkovićev’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

U utorak se diljem Hrvatske obilježava Dan državnosti, a na zagrebačkom Spomeniku domovini državni vrh je, bez predsjednika Zorana Milanovića, položio vijence.

“HRVATSKI NARODE, SRETAN TI DAN DRŽAVNOSTI!

30. svibnja nije ni Račanov praznik, ni Sanaderov praznik, ni Milanovićev praznik, niti Plenkovićev praznik. 30. svibnja je praznik svih Hrvata i Hrvatica, a jedini zaslužni za stvaranje hrvatske države su hrvatski branitelji!

Istaknimo ponosno zastave Republike Hrvatske na svojim domovima i dostojno proslavimo Dan državnosti!”, oglasio se tim povodom zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić.

U komentarima se na njega nadovezao kolega mu i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.



“Svim Hrvaticama i Hrvatima, svima onima koji Hrvatsku osjećaju svojom domovinom čestitam Dan državnosti Republike Hrvatske!

Ne zaboravimo da je naša domovina hrabro branjena i stvarana na velikoj žrtvi našeg naroda, stoga zahvalimo svima koji su dali svoje živote za Hrvatsku. Budimo ponosni na sve što smo ostvarili, no ostanimo ustrajni i uporni u svakodnevnom radu za njezin boljitak, posebno u izazovnim vremenima u kojima se danas nalazimo”, napisao je Penava.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI