CIRKUS U MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE! Ministrica Vučković napala suradnike! Evo kako su joj vratili

Tomislav Kristo/Cropix

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković prošlog tjedna prekinula je redovni kolegij s najbližim suradnicima i to zbog toga što je nekoliko suradnika bilo nezadovoljno njezinim nastupom i napadima, piše Nacional.

Izvor iz Ministarstva poljoprivrede navodi kako su glavni razlozi nervoze koja je na tom kolegiju prerasla u otvoreni sukob, tekstovi koje je u proteklih nekoliko tjedana objavio taj tjednik o lošem stanju u hrvatskoj poljoprivredi. Ministrica Marija Vučković je na tom kolegiju optužila svoje suradnike da je ona u medijima prozivana zbog njihova nerada i nesposobnosti.

Nacionalovi izvori tvrde da kolegij koji ministrica redovito jednom tjedno drži sa svojim zamjenicima i čelnicima raznih sektora i agencija koje spadaju pod Ministarstvo poljoprivrede bio samo vrhunac napete situacije koja vlada unutar Ministarstva poljoprivrede već mjesecima, a ta je situacija rezultirala narušenim međuljudskim odnosima zbog kojih su neki od istaknutih čelnika pojedinih sektora najavili odlazak iz Ministarstva u druge državne institucije.

Cijela ta situacija dovela je i do problema u sektoru, a sve je izvjesnije, piše Nacional, da će posljedica nesređenog stanja biti i korekcije u sredstvima koje će Hrvatska povući iz EU fondova zbog grešaka u isplatama izravnih poticaja i isplatama iz europskih fondova za ruralni razvoj.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI