Čovjek kojeg su priveli zbog otvaranja teretane: ‘Nije trebalo zatvarati ni prije!’ U subotu se sprema prosvjed

Photo: Tomislav Miletic/PIXSEL

Andrija Klarić, vlasnik teretane Quantum Premium Gyma, za naš je portal komentirao najnovije popuštanje epidemioloških mjera. Klarić je zadovoljan što se nekima od ponedjeljka opet omogućuje rad, ali je i dalje oštar prema Vladi i upravljanju epidemijom.

“Drago mi je za popuštanje mjera, ali od početka nije trebalo niti zatvarati. Epidemioloških mjera se moramo pridržavati i moramo svi zajedno biti oprezni, ali mi moramo biti svjesni i da je naša epidemiološka situacija sada odlična”, rekao je Klarić koji je postao prava medijska zvijezda jer je otvorio svoju teretanu, unatoč zabranama zbog epidemioloških mjera.

“Ono što je važno, mnogima je i dalje potpuno ugrožena egzistencija. Neki ne mogu normalno živjeti jer im se zabranio radi. Drago mi je da se fitness centri otvaraju”, rekao je i objasnio što će biti s njegovom teretanom koja je zapečaćena, a zbog koje je nakon otvaranja on morao prenoćiti u policiji.

“Moja teretana je zapečaćena na 30 dana, ili dok ne dođe do promjene odluke o mjerama”, pojasnio je Klarić. S obzirom na to, čini će da će i Andrija Klarić od ponedjeljka moći otvoriti svoj objekt.

U subotu se održava i prosvjed zbog epidemioloških mjera i nezadovoljstva radom Vlade, a Klarić je sve pozvao na taj prosvjed.



“Sve pozivam na okupljanje u subotu. Da pokažemo otpor. Moramo se svi zajedno pridržavati mjera, trebamo se paziti, ali moramo i reći da nismo zadovoljni”, rekao je Andrija Klarić.

Ranije danas nam je izvršni predsjednik Glasa poduzetnika Dražen Oreščanin potvrdio da je u subotu prosvjed, no da oni nemaju ništa s tom organizacijom. “To okupljanje organizira “Probuđena Hrvatska”, među njima ima i nekih podupiratelja iz UGP.-a, no to nije naš prosvjed. Mi se s njihovim zahtjevima slažemo samo djelomično. Podržavamo pravo svakoga na demokratsko iznašanje svojeg stajališta”, rekao je Oreščanin.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI