CURE DETALJI DIVLJANJA NA POLJUDU! Za nesreću kriv drogirani čovjek koji je jako dobro poznat policiji: Dao auto maloljetnom nećaku?

Foto: Ante Cizmic/Cropix

Na splitskom Poljudu dogodila se stravična prometna nesreće u srijedu oko 19.30, a u kojoj je automobil marke Opel Astra Classic, u kojem su bili 41-godišnji K. Š. iz Splita i dva maloljetnika starosti 14 i 15 godina, “sletio” ispred ulaza u Hajdukove službene prostorije s visine od oko 11 metara, još uvijek nije bilo poznato tko je zaista upravljao vozilom.

Policija traži pomoć očevidaca, a istragu o uzrocima nesreće provodi Državno odvjetništvo.

U automobilu su bili 41-godišnjak te dvojica maloljetnika, jedan od 15 i drugi od 14 godina. Svi su prebačeni u teškom stanju u splitsku bolnicu.

Vozač se zaletio Opelom iz smjera bazena. Radilo se o velikoj brzini, moguće da je vozača iznenadila neravna podloga i malo povišeni plato koji se nalazi vrhu šetnice. Automobil je nakon tridesetak metara akrobacije na ogradi izletio sa šetnice, odbio se od zgrade Hajdukove dvorane i potom se srušio na krov točno ispred ulaza u Hajduk. Pukom srećom, nije bilo nikoga na mjestu pada.

DORH je izvijestio kako još nije pouzdano utvrđeno tko je upravljao vozilom koje je izletjelo sa šetnice zbog neprilagođene brzine pa će se zbog toga obaviti određene radnje kako bi se i taj misterij razriješio.

Doznaje se i da je 41-godišnjak dosad imao poprilično “posla” s policijom i pravosuđem. Desetak je puta prekršajno kažnjavan zbog raznih prekršaja Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a ima i tri pravomoćne presude na splitskom Općinskom sudu zbog zlouborabe droge.

Isto tako, a o tome su pisali i mediji, prije nekoliko godina osuđen je u Rijeci kao dio deseteročlane dilerske grupe koja je iz BiH u Hrvatsku prokrijumčarila najmanje 80 kilograma marihuane. Tada je osuđen na godinu dana zatvora, s tim da je kazna pretočena u ukupno 730 sati rada za opće dobro.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI